SEO Kristiansand

Søkemotoroptimalisering-KristiansandOptimalisering av nettsted for søkemotorene (SEO) plasserer din bedrifts hjemmesider og digitale profiler på første side i Google organisk søk.

For å lette din jobb med SEO kan vår tekniske avdeling hjelpe din bedrift. Vi er spesialister innen avansert søkemotoroptimalisering og har dyp forståelse for Google sine vilkår og oppdateringer innen nøkkelfunksjonene til søkemotoren. Vår tilknytning til et verdensomspennende nettverk av SEO utviklere sikrer din bedrift det siste innen strategier for best mulig plassering i Google søk. Dette fører til mer synlighet for din bedrifts digitale eiendommer og potensielt mer omsetning via Google.

Elementer vi hjelper med

Responsiv hjemmeside

I september 2020 annonserte Google at de vil prioritere mobiltelefonen i søk. Grunnen er at de fleste søk på Google gjøres via en mobiltelefon. Dette stiller krav til at din hjemmeside er tilpasset små enheter som smarttelefon og nettbrett. Den mest benyttede metoden for å gjøre ditt nettsted mobilvennlig er en responsiv nettside. Dette sørger for at din hjemmeside automatisk tilpasses mobiltelefonen eller nettbrettet.

Innhold

Innholdet på din hjemmeside påvirker søkeresultatene på flere måter. Tekst og innhold som fenger kundene blir verdsatt av Google og måles i den tiden kunden blir på hjemmesiden. Hastigheten siden lastes i nettleseren teller også. En rask nettside favoriseres i Google søk fremfor en nettside med store tunge bildefiler. Utforming av overskrifter og titler som samsvarer med kundes søk gir økt relevans og høyere plassering i søkeresultatene.

Søkeord

Valg av søkeord gjøres via Google Search Console, Google Analytics og Google Ads Keyword Planner. I tillegg er det viktig å ta høyde for hvilke søkeord (keyword) Google verdsetter høyest. Dette gjenspeiles ofte i Wikipedia sider, stor mengde Google annonser og eget infopanel øverst til høye i søkeresultatene.

Datasikkerhet

Hvor sikker din side er spiller også en stor rolle i søk. SSL sertifikat og GDPR må være til stede, både for å etterkomme EUs lovpålagte personvern og for å sikre at besøkende sin info ikke deles med andre. Fra og med juli 2018 har Google nedprioritert nettsider uten SLL sertifikat (https) i søkeresultatene.

Google Min Bedrift

Viktigste komponent i SEO er en etablert og utbygget Google bedriftsprofil (Google my Business). Den bekrefter ovenfor Google din bedrifts geografiske plassering og knytter sammen hjemmeside, adresse, telefon, bilder, video og offisiell informasjon opp mot kategori og bransje.

Konsulent tjeneste

Finn ut hvorfor din bedrifts hjemmeside ikke vises på toppen av Google, hvordan dine konkurrenter rangerer høyere i søk og hva din bedrift kan gjøre for å utbedre dette. I samarbeid med din bedrift utarbeider vi strategier for å løfte ditt nettsted over dine konkurrenter i Google søk med potensielt økt omsetning og reduksjon av unødvendige utgifter.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter