Digital markedsføring

Elementer vi hjelper med

Digital markedsføring 2021 – Bør du søke ekstern hjelp?

Tid er noe en bedrifts leder aldri får nok av til å løse alle sine oppgaver. Løsningen er å enten ansette spesialister eller outsourcing av oppgaver som omhandler markedsføring og vekst. Nøkkelen til stor suksess og mindre arbeidsbelastning for deg kan være å delegere ansvaret for digital markedsføring til en ekstern samarbeidspartner.

Delegere markedsføringen til et Digitalt markedsføringsselskap

Vi i Digitale Medier har lang erfaring innen markedsføring på Internett og alle aspekter innen digital markedsføring. Dette være seg:
– Produsere Facebook annonser
– Utforming av annonser
– Video innholds produksjon
– Håndtering av PPC
– Produsere og lansere innlegg på sosiale medier
– Lojalitets kunde program
– Webdesign
– Grafisk design
– Google min bedrift oppsett
– Søkemotoroptimalisering
– Snapchat annonsering osv…

Markedsføringstjenester

Vi vet hvor vanskelig det er å finne frem i Jungelen av markedsføringstjenester og vite hvilke tiltak som passer best for din bedrift i din bransje. Hvilke tidspunkt det er mest strategisk å iverksette et markedsføringstiltak og hvilke målgrupper som gir best avkastning kan være forvirrende for de fleste bedriftseiere. Vi gjennomfører markedsanalyser og gjennomgår din bedrifts digitale eiendommer for best mulig øke nedslagsfeltet for de kampanjene du lanserer på Internett.

Flere kunder

Vi legger til rette for økt eksponering foran de mest potensielle kundene i riktig geografisk område. Dette resulterer i at flere tar kontakt med dere og økt omsetning for din bedrift. Videre styrkes ditt varemerke som igjen gir din bedrift et styrket renomme. Vårt mål er at din bedrift favoriseres over dine konkurrenter og sees på som den mest seriøse og profesjonelle aktøren i din bransje.

Hvor lang tid tar det før du ser resultater fra markedsføringen?

Det kommer an på hvilke strategier du velger for ditt firma. Om du velger betalt annonsering på Google eller på en av de andre sosiale plattformene som Facebook eller Snapchat vil resultatene være ganske omgående. Når vi setter opp og sender inn en annonse for godkjenning tar det som oftest kun noen få timer før publikum ser og klikker på din annonse. Hvor bra en annonse treffer en potensiell kunde eller hvor høyt opp annonsen vises i Google søk er avhengig av innhold og budsjett i forhold til dine konkurrenter og optimalisering av landingssiden annonsen peker mot.

Markedsføringsstrategi

Om du velger langsiktige strategier som styrker din bedrifts varemerke og renomme samt plasserer hjemmesiden på øverst på førsteside i Google søk må du regne med en noe lengre periode før du vil se resultater. Søkemotoroptimalisering (SEO) er den beste strategien for din bedrifts hjemmeside, men vil også kreve en større del av markedsføringsbudsjettet. SEO er omfattende og består av avanserte analyser og en rekke endringer i oppsett, koding og korrigering av innhold på din hjemmeside.

Google min bedrift

Den absolutt viktigste brikken i SEO puslespillet er en optimalisert Google profil for din bedrift. Uten denne blir det langt mer krevende å rangere over dine konkurrenter. Google ser på din Google-profil (GMB) som et konkret datapunkt for din bedrifts plassering i kart. Videre er det også viktig å knytte sammen andre tredjeparts datapunkter vet hjelp av Schema.org koding. Dette er et felles dataspråk for de store søkemotorene som nøyaktig definerer alle elementer av en hjemmeside slik du ønsker at søkemotorene skal tolke innholdet. Dermed har du kontroll på hvordan din bedrifts hjemmeside fremstilles i søkeresultatene og hvordan publikum leser plasseringen.
Belønningen med SEO er langvarig høy rangering i Google søk og et sterkt varemerke.

Webdesign

En hjemmeside er din bedrifts ansikt utad på Internett. Designet av et nettsted bør sette standard for hvordan du vil at dine kunder skal oppleve ditt varemerke. Alle andre tredjeparts digitale eiendommer som Facebook, Instagram eller Snapchat trenger samme design og logo som hjemmesiden, men med spesialtilpasset utforming for de forskjellige plattformene. Dette spiller godt på lag med hva en Grafisk designer kan produsere av fysiske produkter for ditt firma.

Grafisk design

Grafisk design er tjenesten som står for din bedrifts ansikt utad generelt. Dette være seg trykk på arbeidsklær, visittkort, logo på firmabil og reklamebannere. Det er meget viktig at designet på Internett og designet på fysiske profileringsartikler samsvarer og gir et helhetlig profesjonelt kvalitetsinntrykk. Våre grafiske designere og webdesignere samarbeider også i stor grad med styrking av ditt varemerke sammen med webutviklingsavdelingen og SEO ekspertene.

Våre Digitale markedsføringstiltak

Vi tar vare på alle markedsføringstiltak din bedrift har behov for, både på Internett og i daglige hos dine kunder. Hos oss er du garantert at bedriftens interesser og verdier gjenspeiles i produktene vi leverer, både fysisk og digitalt. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvilke markedsføringstjenester som kan passe nettopp din bedrift. Lykke til.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter